Szpinak niemowlęcy ze świeżymi jagodami, pekanami i kozim serem w malinowym Vinaigrette

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać szpinak dziecko ze świeżymi jagodami, pekan i kozim serem w malinowym Vinaigrette spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,21 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 789 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, jagody, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Szpinak Dla Niemowląt Ze Świeżymi Jagodami, Pekanami I Kozim Serem W Malinie, Sałatka truskawkowo-szpinakowa z kozim serem, pekanami i Pesto balsamicznym winegretem, oraz Baby Greens Z Kozim Serem, Burakami I Kandyzowanymi Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet, miód, musztardę, olej i szalotkę w małym zamykanym pojemniku i energicznie wstrząśnij, aby emulgować. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Alternatywnie, połączyć ocet, miód i musztardę w średniej misce.
Stale ubijając, powoli maż w oleju, aż do emulgowania. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
W dużej misce, połączyć szpinak dziecko, truskawki, jagody i pekan.
Dodaj opatrunek krok po kroku i wrzucić, aż zielenie są dobrze pokryte. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Posypać pokruszony kozi ser na sałatkę i podawać.