Szpinak Nadziewane Pieczone Sole

Szpinak Nadziewane Pieczone Sole
Szpinak nadziewane pieczone Sole jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sole, szpinak i Karczoch dip, sól i mielony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczona Nadziewana Cytrynowa Podeszwa, Sola Pieczona Z Musztardą I Szpinakiem, oraz Pieczona Nadziewana Podeszwa Z Sosem Krewetkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i Spryskaj dno naczynia żaroodpornego 9 na 9 sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połóż filety na czystej powierzchni roboczej. Równomiernie podzielić dip ze szpinakiem i karczochem, około 2 łyżki stołowe na każdy filet i rozłożyć na długość filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Każdy filet zwijamy w górę i wrzucamy do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4
Umieść kliny cytryny na środku naczynia żaroodpornego między roladkami i skrop je sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
5
Obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6
Piec, aż ryba jest nieprzezroczysta i gotowane przez, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać z karczochem Ratatouille na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
8
Na patelni o dużej powierzchni podgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać bakłażan, mieszankę smażenia warzyw, karczochy serca, czosnek, płatki czerwonej papryki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10
Saute aż warzywa są prawie całkowicie gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
11
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, przykryć i dusić na małym ogniu, aż bakłażan będzie miękki i ratatouille jest lekko zagęszczony, 15 do 20 protokół. Tuż przed podaniem wymieszać z bazylią. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn