Szpinak maślany i grzyby
Maślany szpinak i grzyby to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 110 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, bulionu warzywnego, ciężkiej śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to Maślane Grzyby Mirin, Patelnia maślana pieczone grzyby i szparagi, oraz Pieczone pieczarki z prażonymi maślanymi orzechami laskowymi.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić masło i oliwę z oliwek razem na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować, aż zaczną mięknąć, o 3 do 4 protokół.
Dodać pory i czosnek, i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Dodać bulion, śmietanę, sok z cytryny i sól; gotować przez 2 minuty. Mieszać w szpinaku, i obniżyć ogień, często mieszając, aż szpinak zwiędnie, o 2 protokół.
Posypać serem i wymieszać do połączenia.
Przelać do miski i podawać natychmiast.