Szpinak maślany i grzyby

Szpinak maślany i grzyby
Maślany szpinak i grzyby to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 110 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, bulionu warzywnego, ciężkiej śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to Maślane Grzyby Mirin, Patelnia maślana pieczone grzyby i szparagi, oraz Pieczone pieczarki z prażonymi maślanymi orzechami laskowymi.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, roztopić masło i oliwę z oliwek razem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby i gotować, aż zaczną mięknąć, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Dodać pory i czosnek, i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodać bulion, śmietanę, sok z cytryny i sól; gotować przez 2 minuty. Mieszać w szpinaku, i obniżyć ogień, często mieszając, aż szpinak zwiędnie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Posypać serem i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Przelać do miski i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn