Szpinak, koper włoski i farsz Kiełbasowy z opiekaną Briochą

Szpinak, koper włoski i farsz Kiełbasowy z opiekaną Briochą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać szpinak, koper włoski, i kiełbasa farsz z tosty Brioche spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis służy 10. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, cebula kopru włoskiego, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brioche-farsz gruszkowy z włoską kiełbasą i migdałami, Farsz Z Kiełbasą Koper Włoski, oraz Farsz z kiełbasą i koprem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. rozsypać chleb na arimmed blachy do pieczenia. Tosty do goldenbrown, rzucając raz, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Letcool całkowicie. Czy z wyprzedzeniem: chleb można prażyć 1 dzień wcześniej. Przechowywać hermetyczne w roomtemperature.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając na małe kawałki z tyłu łyżki, aż rumiane i gotowane przez, 8-10minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
5
Osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu; ostudzić. Roztopić 2 łyżki masła w tym samymkillet na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Dodać cebulę i włos i gotować, mieszając od czasu do czasu, do 10-12 minutes.DO naprzód: może być 1 dzień do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Schłodzić; przykryć i schłodzić.
8
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 3-quartshallow naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Ubić jajka, aby zmiksować wduża miska; trzepaczka w bulionie. Wymieszać kiełbasę, mieszankę cebula-koper włoski, szpinak, sól, pieprz, i nasiona kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
KiełbasaKiełbasa
SzpinakSzpinak
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
BulionBulion
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Dodać chleb, wsypać równomiernie, a chleb wchłonął płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
11
Przełożyć do przygotowania. kropka z pozostałymi 2 łyżkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
12
Piec, aż farsz będzie gorący, a wierzch będzie brązowawy, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn