Szpinak kantoński z czosnkiem
Kantoński szpinak z czosnkiem to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wstępnie umyte dziecko szpinak, cukier, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, Pieczony czosnek Dip ze szpinakiem i karczochem z czosnkowymi chipsami Pita, oraz Krewetki Kantońskie.
Instrukcje
Rozgrzać olej w wok lub nonstick patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 3 minuty, stale mieszając.
Dodać połowę szpinaku; smażyć 1 minutę.
Dodaj pozostały szpinak; smażyć 1 minutę.
Dodać wino, cukier i sól; smażyć 1 minutę.