Szpinak Indyjski i ciecierzyca
Przepis Indyjski szpinak i ciecierzyca może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 25 minut. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Sprawdza się jako danie główne. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ciecierzycę, pół na pół, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Indyjska przyprawiona ciecierzyca ze szpinakiem, Duszony kurczak Indyjski z ciecierzycą i szpinakiem, oraz Indyjskie Burrito ze szpinakiem, ciecierzycą i pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i saute aż przezroczyste. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Dodać przyprawy i gotować, aż pachną.
Dodaj jogurt, pół na pół, rozmrożony szpinak z płynem i odsączoną ciecierzycę. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować aż do ogrzania.