Szpinak i Ricotta Nadziewane muszelki

Szpinak i Ricotta Nadziewane muszelki
Szpinak i ricotta nadziewane muszle może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 5. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 46g białka, oraz 21 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, kiełbasę z indyka, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Szpinak-Ricotta Nadziewane Muszelki, Muszelki nadziewane szpinakiem i ricottą, oraz Szpinak i Ricotta Nadziewane muszelki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować muszle przez 1 minutę mniej niż wskazano na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedzić i ostudzić. Spryskaj 9-na 13-calowe naczynie zapiekane sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
4
Podgrzać dużą patelnię o wysokiej jednostronności na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać wołowinę i kiełbasę i gotować, aż rumiane, mieszając i zrywając z tyłu drewnianą łyżką, 3 do 4 protokół. Mieszać w marchew i cebulę i gotować, aż zmiękną, o 4 protokół więcej. Mieszać w płatki czosnku i czerwonej papryki, Jeśli za pomocą, i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
MarchewMarchew
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
6
Dodaj pokruszone pomidory i gotuj na wolnym ogniu na średnio niskim, odkrytym, przez 20 minut. Na końcu wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
BazyliaBazylia
7
Szpinak opłukać w durszlaku zimną wodą. Z wodą nadal przylega do liści, dodać szpinak do dużej patelni nonstick na średnim ogniu i wrzucić szczypcami, aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
8
Wyjąć z ognia i ostudzić. Po ostygnięciu owinąć papierowe ręczniki i wycisnąć nadmiar wilgoci. Posiekaj mniej więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W dużej misce, dodać szpinak, ricotta, 1/2 szklanki mozzarelli, 1/4 szklanki parmezanu i jajko i dać mu mieszać, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
SzpinakSzpinak
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Rozłóż 3 chochle sosu Na spodzie przygotowanego naczynia żaroodpornego. Stuff każdą skorupę z około 1 czubata łyżka mieszanki szpinaku i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
12
Umieścić muszle w naczyniu, a następnie przykryć większą ilością sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
SOSSOS
13
Posyp zapiekankę pozostałą 1/4 szklanką parmezanu i pozostałą 1/2 szklanką mozzarelli. Przykryć folią i piec 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Zdjąć folię i zachować pieczenia, aż ser topi się i bąbelki, kolejne 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia59
Magazyn