Szpinak i kozi ser na Focaccii

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj szpinaku i koziego sera na Focaccian. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 844 kalorii, 30g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 5,93 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, liści szpinaku, sera feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Truskawka, jeżyna i kozi ser Focaccia, Santa Barbarana oliwkowa Focaccia z pieczonym kozim serem, oraz Szpinak Kozi Ser Szynka Kanapka.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Kontynuuj gotowanie 12 minut lub do złotego koloru, stale mieszając. Wymieszać z octem i pieprzem.
Dodaj szpinak na patelnię; gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie.
Zdjąć z ognia.Podziel ser równomiernie pomiędzy dolną połówkę focaccii. Wierzch każdej połowy z 1/2 szklanki mieszanki cebuli, 1/3 szklanki szpinaku i górnej połowy focaccia.