Szpinak i Karczoch Au Gratin
Szpinak i Karczoch Au Gratin to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.94 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 8 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, sól i mielony pieprz, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Karczoch serce i szpinak Gratin, Boursin i Gruyère Dip ze szpinakiem i karczochem, oraz Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha.
Instrukcje
Umieść karczochy na dnie naczynia do pieczenia 1 1/2 quart.
W misce, ubić razem Serek i masło, aż będzie gładka. Zmiksować z mlekiem i wymieszać ze szpinakiem.
Wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do naczynia do pieczenia i posypać wierzch serem, solą i przyprawionym pieprzem; przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C), piec przez 30 minut lub do ogrzania.
Miejsce pod brojlerem do brązowej polewy serowej.