Szpinak i grzyby z olejem truflowym
Szpinak i grzyby z olejem truflowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, torby liście szpinaku, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Szpinak I Grzyby Z Olejem Truflowym, Pieczarki, Fasola Cannellini I Krem Truflowy, oraz Fettuccine z białym masłem truflowym i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick overmedium-high heat.
Dodaj grzyby; smażyć brązowy i ciecz odparowuje, o 8 minut.
Dodaj szalotka; sauté 2 minuty.
Dodać szpinak, 1/3 na raz, na patelni zm umaszczenia i wrzucić na średnim ogniu, pozwalając każdej partii lekko więdną przed następnym, o 2 protokół na partię.Sauté tylko do wszystkich szpinak zwiędnie andheated przez. Wymieszać 1 łyżeczkę oleju truflowego.Doprawić solą, pieprzem i więcej trufliolej, w razie potrzeby.
Przenieść do miski i służyć.
* Sprzedawane w niektórych supermarketach i sklepach spożywczych oraz na rynkach włoskich.