Szpinak Fettuccine Primavera

Szpinak Fettuccine Primavera
Szpinak Fettuccine Primavera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.32 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, sól, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Fettuccine Primavera, Fettuccine Primavera, oraz Fettuccine Primavera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia makaronu. Sól wody dodać makaron i gotować do al dente, o 7 do 8 protokół. Użyj obieraczki do warzyw, aby zrobić wstążki z marchwi i cukinii. Trzymaj warzywa płasko na blacie i uruchom obieraczkę na długość warzyw. Wrzuć marchewkę i cukinię do wody z makaronu na ostatnie 4 minuty gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Rozgrzej średnią patelnię na średnim ogniu z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podsmażyć szalotkę i czosnek 3 do 4 minut, następnie dodać groszek i podgrzać, 2 minuty, wymieszać z winem, zmniejszyć na pół minuty i wymieszać w magazynie. Wysuszony makaron i warzywa wymieszać z sosem, doprawić solą i pieprzem, połączyć z serem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn