Szpinak Fettuccine Primavera
Szpinak Fettuccine Primavera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.32 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, sól, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Fettuccine Primavera, Fettuccine Primavera, oraz Fettuccine Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia makaronu. Sól wody dodać makaron i gotować do al dente, o 7 do 8 protokół. Użyj obieraczki do warzyw, aby zrobić wstążki z marchwi i cukinii. Trzymaj warzywa płasko na blacie i uruchom obieraczkę na długość warzyw. Wrzuć marchewkę i cukinię do wody z makaronu na ostatnie 4 minuty gotowania.
Rozgrzej średnią patelnię na średnim ogniu z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i masłem.
Podsmażyć szalotkę i czosnek 3 do 4 minut, następnie dodać groszek i podgrzać, 2 minuty, wymieszać z winem, zmniejszyć na pół minuty i wymieszać w magazynie. Wysuszony makaron i warzywa wymieszać z sosem, doprawić solą i pieprzem, połączyć z serem i natką pietruszki.