Szpinak Czosnkowo-Parmezanowy

Szpinak Czosnkowo-Parmezanowy
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Czosnek-parmezan szpinak może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. Jeśli masz szpinak, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Spróbuj Makaron czosnkowo-maślany ze szpinakiem i parmezanem, Makaron czosnkowo-maślany ze szpinakiem i parmezanem, oraz Czosnek Parmezan Hamburgery & Kremowy Sos Szpinakowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć posiekany czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do złotego koloru. Stopniowo dodawać szpinak, mieszając, aż szpinak zwiędnie i pokryje mieszaniną czosnku (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wyjąć z ognia i wymieszać posiekaną bazylią, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Masę szpinakową przełożyć do naczynia i posypać 1/2 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia98
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn