Szparagowe Pierogi Mango Z Ryżem Kokosowo-Bazyliowym

Szparagowe Pierogi Mango Z Ryżem Kokosowo-Bazyliowym
Szparagowe pierogi z Mango z ryżem kokosowo-bazyliowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 596 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz masło kokosowe, ryż, boczniak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Krewetki bazyliowe po tajsku z ryżem Bazyliowo-kokosowym, Kokosowy kurczak pieczony z kokosowym mango lepki ryż, oraz Słodkie ryżowe pierogi sezamowo-orzechowe z kokosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać wodę do miski z mąką i wymieszać drewnianą łyżką. Jeśli jest zbyt lepki można dodać więcej mąki łyżkę na raz. Jeśli jest zbyt suchy, można dodać więcej wody łyżką stołową na raz. Zagniatać przez 10 minut, aż dziura włożona do ciasta wypełni się z powrotem
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić do przykrytej Miski na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać trochę oleju lub bulionu na dużej patelni lub wok na dużym ogniu. Raz gorące, dodać cebulę i smażyć przez około trzy minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Dodaj przyprawy poczekaj chwilę, wymieszaj, a następnie dodaj czosnek, chili i imbir. Mieszamy jeszcze minutę, dodajemy grzyby i smażymy przez kolejne 3 minuty. Spód patelni z sokiem i dodać mango. Smażyć przez kolejną minutę lub dwie, a następnie dodać szalotki i kolendry i usunąć z ognia.Roztopić masło kokosowe na średnim ogniu upewniając się, że nie pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KokosoweMasło Kokosowe
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać czosnek i szalotka i smażyć przez około trzy minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodać płatki czerwonej papryki, ryż, i bazylia i gotować kolejną minutę. Na koniec dodaj wodę i bulion w proszku, dobrze wymieszaj, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i paruj ryż przez około 30 minut.Napełnij garnek do gotowania na parze wodą, resztkami dodatków i limonkami. Wyłóż tacę do gotowania na parze z liśćmi czerwonej kapusty. Mam bambusowy parowiec, który ma dwie warstwy, możesz użyć wkładki do parowca i po prostu zrobić trzy na raz, umieszczając je w pozycji pionowej, a następnie utrzymując je w cieple w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Stock PowderStock Powder
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Rozwałkuj ciasto na linę i rozdrzyj porcję wielkości pięści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Rozwałkuj ciasto w kulkę, a następnie naciśnij je razem między arkuszem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Zwiń go w cienki płaski dysk o średnicy około 7 cali. Miarka dwie łyżki nadzienia do środka tarczy, a następnie uszczelnić w kształcie półksiężyca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Umieść szparagi z dnem na środku kluski i złóż na nich dwa rogi i w razie potrzeby uszczelnij krawędzie wodą. Powtarzaj, aż będziesz miał 6 dla dwóch osób. Zrobiłam dodatkowe pierogi z pozostałym nadzieniem na później i po prostu złożyłam je w półksiężyce bez szparagów. Zagotuj wodę z parowca i umieść kluski na tacy. Zmieniaj tace po około 5 minutach gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
11
Kluski wyjmij szczypcami, a jeśli ryż nie jest gotowy, włóż je do rozgrzanego piekarnika, aż będziesz gotowy. Do poszycia kładę na parze liście czerwonej kapusty i liście bazylii na dnie miski, uformowałem ryż w mniejszą miskę i odwróciłem go na środku naczynia. I topped ułożone pierogi na górze, i posypane sezamem i mieszanką sosu sojowego, limonka, i siracha. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
SrirachaSriracha
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn