Szparagowe Naleśniki
Przepis szparagowe naleśniki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, mleko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naleśniki z szynką i szparagami, Naleśniki z kurczakiem i szparagami, oraz Naleśniki z kurczakiem i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na ciasto, połączyć mleko i jajko w blenderze; przykryć i proces aż do mieszania.
Dodać mąkę; przykryć i przetworzyć do wymieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Podgrzać lekko nasmarowane 8-in. patelnia na średnim ogniu.
Wlać 1/4 ciasto Cup do środka patelni; podnieś i przechyl patelnię, aby równomiernie pokryć. Gotować, aż top wyschnie; obrócić i gotować 15-20 sekund dłużej.
Wyjąć i ogrzać. Powtórz z pozostałym ciasto, smarowanie patelni w razie potrzeby.
Po jednej stronie każdej krepy umieścić sześć szparagów; zwinąć.
Miejsce szew stronie w dół w nasmarowane 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do ogrzania.
W rondlu ubić żółtka i wodę. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje tył metalowej łyżki lub aż temperatura osiągnie 160°.
Ubij masło, sok z cytryny, sól i cayenne.
Zalać ciepłymi naleśnikami; posypać papryką.