Szparagowe Kieszenie Na Brunch
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.12 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pimiento, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kieszenie Na Brunch, Obfite Kieszenie Na Brunch, oraz Zapiekanka Ze Szparagów - Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, przynieść 1/2 W. wody do wrzenia.
Dodać szparagi, przykryć i gotować przez 3 minuty.
W małej misce, ubić serek, mleko i majonez, aż będzie gładka. Wymieszać w pimientos, cebula, sól i pieprz.
Rozwiń ciasto półksiężyc i oddziel na Trójkąty; umieść na nieczystej blasze do pieczenia.
Łyżka 1 łyżeczka mieszanki twarogu do środka każdego trójkąta; top ze szparagami. Na wierzch każdej łyżeczki do herbaty wypełnionej serem śmietankowym. Przynieś trzy rogi ciasta razem i skręcić; szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Posmarować masłem; posypać bułką tartą.
Piec w temperaturze 375° przez 15-18 minut lub do złotego koloru.