Szparagi zawinięte w Prosciutto z masłem truflowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Prosciutto zawinięte szparagi z masłem truflowym spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką szparagi, olej z białej trufli, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Frytki Truflowe Zawinięte W Prosciutto, Focaccia ze szparagami, Prosciutto i olejem truflowym, oraz Prosciutto zawinięte szparagi.
Instrukcje
Przygotuj dużą miskę lodu i zimnej wody. Przyciąć szparagi do 5 cali długości, następnie parować w parowniku nad wrzącą wodą, aż będzie krucho-miękka, o 4 protokół.
Przenieść do zimnej wody, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić i osuszyć. Doprawić solą.
Wymieszać olej z masłem do momentu włączenia.
Pokrój plastry prosciutto na mniej więcej 3 na 3 cale kawałki, następnie cienko posmaruj masłem truflowym i umieść łodygę szparagów na jednym brzegu.
Zwiń, pozostawiając widoczną końcówkę i koniec. Powtórzyć z pozostałymi szparagami i prosciutto.