Szparagi zawinięte w Prosciutto z Beurre Blanc

Szparagi zawinięte w Prosciutto z Beurre Blanc
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów zawiniętych w Prosciutto z Beurre Blanc. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 1G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szalotkę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Szparagi z małż Beurre Blanc, Ragout Szparagowy Z Pomidorkami Koktajlowymi I Czereśnią Beurre Blanc, oraz Brioche francuskie tosty ze szparagami i pomarańczowym Beurre Blanc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Usuń zdrewniałe końce szparagów, przycinając włócznie do tej samej długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3
Połącz ze sobą 3 łodygi szparagów i owinąć każdą grupę jednym kawałkiem prosciutto, pozostawiając odsłonięte końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Wiązki skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
5
Piecz paczki przez 10 minut lub aż szparagi się skończą, a plastry prosciutto będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
6
Każdy zawinięty w prosciutto pęczek szparagów skropić przygotowanym Beurre blanc i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre BlancBeurre Blanc
ProsciuttoProsciutto
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
7
Doprowadzić szalotki, ocet i wino do wrzenia w rondlu o ciężkim dnie, aż płyn zmniejszy się do 2 łyżek stołowych, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Dodać śmietanę, sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia na 1 minutę. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i ubijać w kilku łyżkach masła. Nadal ubijać i dodawać kilka kawałków na raz z pozostałego masła. Poczekaj, aż każdy dodatek zostanie włączony, zanim dodasz więcej masła. Sos powinien pozostać ciepły, ale nigdy nie gorący, bo SOS pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
SOS wyjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem do smaku. W razie potrzeby przecedzić sos przez sito, aby usunąć szalotkę. Wyrzuć szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
10
SOS podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Beurre Rouge: Zamień białe wino w oryginalnym przepisie na czerwone wino, a biały ocet winny na czerwony ocet winny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
12
Beurre Citron: Zastąp ocet i wino w oryginalnym przepisie 1/4 szklanki soku z cytrusów (cytryna, limonka i/lub pomarańcza) i dodaj 1 łyżeczkę skórki z cytrusów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
CitronCitron
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
13
Limonka-imbir: Wymień ocet w oryginalnym przepisie na taką samą ilość soku z limonki i dodaj 1 łyżeczkę mielonego świeżego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1
Dodać szczyptę nici szafranu do redukcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
RedukcjaRedukcja
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn