Szparagi zawinięte w Prosciutto
Szparagi zawinięte w Prosciutto mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz szparagi, mielony pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prosciutto Zawinięte Szparagi, Szparagi zawinięte w Prosciutto, oraz Prosciutto Zawinięte Szparagi.
Instrukcje
Rozjaśnij masło, topiąc je w bardzo małym garnku lub metalowym pojemniku na małym ogniu i zbierając pianę, która się unosi. Następnie odstawiamy przezroczysty tłuszcz maślany do czystej miski lub pojemnika, uważając, aby nie zakłócać wody lub mleka na dnie. Klarowną porcję stanowi masło klarowane. Odstawić na krótko w ciepłe miejsce.
Połącz żółtka, sok z cytryny, biały pieprz i sól w blenderze i proces z dużą prędkością przez około 60 sekund. Pozostawiając Blender uruchomiony, wlej klarowane masło przez otwór wlewowy blendera powolnym, stałym strumieniem i wymieszaj, aż zgęstnieje.
Wlać do płytkiego talerza. Zanurz każdą szparagową włócznię w sosie, aby przykryć trzy czwarte patyczka, aby utrzymać prosciutto w miejscu, a następnie zawiń kawałek prosciutto na sosie na każdej szparagowej włóczni, pozostawiając suchy koniec dla gości, aby mogli sami służyć.