Szparagi z szynką i cytryną
Szparagi z szynką i cytryną mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką szparagi, wodę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Szparagi i cytryna i bazylia ricotta Nadziewane Roladki łososia z sosem cytrynowym, Szparagi Z Winegretem Meyer Lemon I Konserwowaną Cytryną, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Wymieszać w prosciutto i gotować, aż chrupiące, o 3-4 protokół.
Umieścić szparagi na patelni, i wrzucić delikatnie, aż pokryte olejem.
Zalać wodą i przykryć pokrywką; gotować przez 1 minutę.
Zdjąć pokrywkę, wymieszać z czosnkiem i gotować przez 1 minutę z pokrywką.
Zdjąć pokrywę i gotować odkryte, aż włócznie są jeszcze chrupiące, ale miękkie, o 2-3 protokół.
Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wyciśnij sok z cytryny na wierzch.