Szparagi z sosem z sera pleśniowego
Szparagi z sosem z sera pleśniowego mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jeśli masz pod ręką szparagi, pół na pół śmietanę, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kanapki Ze Szparagami I Serem Pleśniowym, Szparagi Z Serem Pleśniowym, oraz Bułeczki Z Serem Pleśniowym I Szparagami.
Instrukcje
W małym rondlu szparagi ugotować w niewielkiej ilości wody, aż będą chrupiące-miękkie. W międzyczasie, w innym rondlu, ubić ser śmietankowy, mleko i sól na małym ogniu, aż będzie gładka. Wymieszać z serem pleśniowym i podgrzać.
Szparagi odcedzić i polać sosem.