Szparagi z sosem pieczonym czosnkiem
Szparagi z pieczonym sosem czosnkowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 3. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka soli, sok z cytryny, pieczony czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Szparagi pieczone w sosie czosnkowo-cytrynowym, Szparagi Prażone-Czosnkowe, oraz Szparagi Prażone-Czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj pół główki prażonego czosnku, sok z cytryny i wodę i kontynuuj puree.
Dodać sól do smaku. Szparagi przygotowujemy odrywając twarde końce (wystarczy trzymać włócznię na dole i na środku, a powinna się odrywać w odpowiednim miejscu). Paruj je lekko przez 3 minuty lub do momentu, gdy będą jasnozielone i dopiero zaczną stawać się delikatne.
Umieścić je w naczyniu do serwowania, i wrzucić je z pieczonym sosem czosnkowym.
Serwuj, starając się nie walczyć o ostatnią włócznię na talerzu!