Szparagi z rukolą
Szparagi z rukolą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, oliwę z oliwek, ocet winny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Jajecznica, Szparagi I Rukola Wodna, Jajka Pieczone Ze Szparagami I Rukolą, oraz Rukola i kozi ser crostini ze szparagami.
Instrukcje
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów. W 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodać szparagi; gotować, odkryte, aż ledwo miękkie po przekłuciu, o 5 protokół.
Odcedzić i zanurzyć w zimnej wodzie. Gdy ostygnie, w ciągu około 5 minut odcedzić.
Tymczasem w małej misce wymieszaj olej, ocet, musztardę i estragon.
Na talerzu ułożyć rukolę i rukolę (całe liście lub poszarpane). Top ze szparagami.
Mżawka dressing na szparagi i zielenie.
Dodać sól i pieprz do smaku.