Szparagi z prażonym masłem orzechowym

Szparagi z prażonym masłem orzechowym
Szparagi z Tostowanym masłem orzechowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj do prażonego masła orzechowego z suszonymi wiśniami i kakao, Szparagi Z Prażonym Masłem Orzechowym, oraz Rumiane masło czekoladowe, toffi i tosty orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi umyć; oderwać twarde końce łodygi. W dużej patelni lub holenderskim piekarniku, doprowadzić 1 cal lekko osolonej wody do wrzenia. Ułóż szparagi włócznie równomiernie na patelni. Przykryć; gotować 4 do 5 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Drenaż.
3
Tymczasem w małym rondlu wymieszaj masło i orzechy włoskie. Gotować na małym ogniu, aż masło Brązy i orzechy włoskie są tosty, uważnie obserwując, aby zapobiec masło przed spaleniem. Wymieszać z olejem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Na dużym talerzu ułóż gorące szparagi. Wierzch z masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn