Szparagi z pomidorami balsamicznymi

Szparagi z pomidorami balsamicznymi
Szparagi z pomidorami balsamicznymi mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szparagów, oliwy z oliwek, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szparagi pieczone z pomidorami balsamicznymi, Szparagi z pomidorami balsamicznymi i kozim serem, oraz Balsamiczny parmezan pieczone szparagi i pomidory.

Instrukcje

1
Szparagi gotować we wrzącej wodzie 2 minuty lub do chrupkości-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
2
Drenaż.
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać pomidory i czosnek; gotować 5 protokół. Wymieszać z octem; gotować 3 minuty. Wymieszać z solą. Na półmisku ułożyć szparagi, na wierzchu polać mieszanką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
PomidorPomidor
OcetOcet
CzosnekCzosnek
SólSól
5
Posypać serem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
6
Odmiana rodzynek i orzechów sosny: Pomiń pomidory, czosnek, ocet i kozi ser. Gotować 1/3 szklanki pokrojonej czerwonej cebuli i 2 łyżki orzechów piniowych w oleju przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
PomidorPomidor
OcetOcet
CzosnekCzosnek
RodzynkiRodzynki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Dodać 2 1/2 łyżki soku pomarańczowego, 3 łyżki rodzynek i 2 łyżeczki miodu; gotować 2 minuty. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki skórki pomarańczy. Łyżka szparagów; posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
SzparagiSzparagi
RodzynkiRodzynki
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn