Szparagi z pomidorami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów z pomidorami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażone szparagi i pomidory, Szparagi i suszone pomidory, oraz Szparagi pieczone z pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę ugotować w oleju 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka. Wymieszaj pomidory, sok z cytryny, miód i sól. Gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Usunąć mieszaninę z patelni; zachować ciepło.
Ciepła 1 cal wody do wrzenia w patelni.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Przykryć i gotować 7 do 10 minut lub aż końce łodygi są chrupiące-delikatne; odcedzić.
Szparagi umieścić w naczyniu do serwowania. Top z mieszanki pomidorowej.