Szparagi Z Pokrojonymi Migdałami I Parmezanem
Szparagi z plasterkami migdałów i serem parmezan może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,45 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Mieszanka migdałów, szparagów, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Spróbuj Muffinka z serem jagodowym z pokrojonymi migdałami, Sałatka z parmezanem z szałwią i rukolą z pokrojonymi w plasterki gruszkami, kozim serem i prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Pieczone Brie z miodem i pokrojonymi migdałami dla podobnych receptur.