Szparagi z Pimientos

Szparagi z Pimientos
Szparagi z Pimientos może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pimientos, masło, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Res Picante con Naranja y Pimientos, Grillowane Pimientos de Padrón, oraz Pimientos Piquillos Rellenos De Bacalao dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu gotować szparagi we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, około 8 minut. Tymczasem, na patelni, brązowy bułka tarta na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SzparagiSzparagi
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Szparagi odsączyć; umieścić w naczyniu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Posypać okruchami, serem i pimientos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
SerSer
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn