Szparagi Z Pieczarkami

Szparagi Z Pieczarkami
Przepis Szparagi z Grzybami można przygotować w około 15 minut . Z tego przepisu wychodzą 4 porcje po 120 kalorii , 7 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 1,55 dolara za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jeśli masz pod ręką szparagi, mielony imbir, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 55% . Ten wynik jest solidny. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Farro z grzybami i szparagami , sałatkę z jagodami i kozim serem z grzybami oraz kurczaka z pomidorami winogronowymi i grzybami .

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż szparagi i imbir na oleju przez 2-3 minuty lub do momentu, aż szparagi będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W KostkęPapryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W Kostkę
2
Dodać grzyby, sól, cukier i pieprz. Gotuj i mieszaj jeszcze 2-3 minuty lub do momentu, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty Małych Czerwonych Ziemniaków, Pokrojonych W Kliny3 Funty Małych Czerwonych Ziemniaków, Pokrojonych W Kliny
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Drażetki Z Perłowymi CukierkamiDrażetki Z Perłowymi Cukierkami
12 Białych Ratowników życia12 Białych Ratowników życia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn