Szparagi Z Pieczarkami
Przepis Szparagi z Grzybami można przygotować w około 15 minut . Z tego przepisu wychodzą 4 porcje po 120 kalorii , 7 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 1,55 dolara za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jeśli masz pod ręką szparagi, mielony imbir, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 55% . Ten wynik jest solidny. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Farro z grzybami i szparagami , sałatkę z jagodami i kozim serem z grzybami oraz kurczaka z pomidorami winogronowymi i grzybami .
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż szparagi i imbir na oleju przez 2-3 minuty lub do momentu, aż szparagi będą chrupiące.
Dodać grzyby, sól, cukier i pieprz. Gotuj i mieszaj jeszcze 2-3 minuty lub do momentu, aż grzyby będą miękkie.