SZPARAGI Z OCTEM SHERRY I SEREM MANCHEGO
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów z octem SHERRY i serem MANCHEGO. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, ocet sherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sałatka z białymi szparagami i octem Sherry i oliwą z oliwek, Smażone szparagi, prażone migdały i ser Manchego, oraz Grillowane Szparagi I Cebula Z Octem Balsamicznym I Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Szparagi gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będą chrupiące, około 5 minut.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać ocet sherry, cukier, sól i pieprz i wymieszać ok. 5 minutes.To podawać, skropić szparagi sosem Oct i top startym serem manchego.