Szparagi z musztardą miodową
Szparagi z musztardą miodową to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 100 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka szparagów, sok z cytryny, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane szparagi z sosem miodowo-musztardowym, Miód musztarda kurczak i szparagi Stir Fry, oraz Łosoś miodowo-musztardowy i szparagi (owinięte folią) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrywaj twarde końce szparagów.
Ciepła 1 cal wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia w patelni 12-calowy.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 8 do 12 minut lub aż końce łodygi są chrupiące-delikatne; odcedzić.
Pozostałe składniki wstrząsnąć w szczelnie przykrytym pojemniku.