Szparagi Z Musztardą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Szparagi z musztardą mogą być super przepisem do wypróbowania. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką szparagi, sól, nasiona gorczycy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest świetne. Spróbuj Sałatka Szparagowa Ubrana, Musztarda MIODOWA ubrana w zielenie z jabłkiem i gruszką, oraz Sałatka z zielonej fasoli w sosie miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów. Przynieś 4-litrową wodę do wrzenia w 8-litrowym garnku.
Dodać połowę szparagów; gotować 3 protokół.
Usuń szparagi z garnka. Spłukać zimną wodą; odcedzić i osuszyć. Powtórz procedurę z pozostałymi szparagami.
Połączyć musztardę Dijon, sok z cytryny, i sól w małej misce.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodać nasiona gorczycy; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Dodać mieszankę szparagów i musztardy, i gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego.