Szparagi z miętą
Szparagi z miętą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, liście mięty, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Snow " Ciasteczka Miętowo-Czekoladowe, Szparagi z limonką i miętą, oraz Szparagi z cytryną i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić około 1 1/2 kwarty wody do wrzenia.
W międzyczasie opłucz szparagi i odstaw i wyrzuć twarde końce łodygi.
Dodaj szparagi do wrzącej wody; przykryć i gotować, aż ledwo miękkie do gryzienia, 3 do 4 protokół.
Drenaż. Aby podawać w temperaturze pokojowej, szparagi zanurzyć od razu w lodowatej wodzie, aż ostygną; odcedzić.
Na nieumytą patelnię odstawić gorące lub chłodne szparagi.
Dodać miętę, oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz do smaku; delikatnie wymieszać.
Wlać do naczynia do serwowania.