Szparagi z migdałami to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,15 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Mieszanka migdałów, oliwy z oliwek, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 79%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Szparagi Z Migdałami, Pieczone szparagi z migdałami i Asiago, oraz Prawie surowa zupa szparagowa z jogurtem i migdałami podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni saute migdały w 1 łyżeczce oleju, aż lekko rumiane; zdjąć i odstawić. Na tej samej patelni smażyć szparagi w pozostałym oleju przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Migdały
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać wodę, cukier, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3-4 minuty lub aż szparagi będą miękkie.