Szparagi z masłem sezamowym
Szparagi z masłem sezamowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sól, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szparagi szefa kuchni z masłem pomarańczowo-sezamowym, Szparagi Sezamowe, oraz Szparagi Sezamowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi umieścić na dużej patelni; dodać wrzącą wodę i sól. Gotować przez 5-7 minut lub do miękkości.
Spuścić płyn do gotowania, rezerwując 1/2 szklanki w małym rondlu.
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę; wymieszaj do cieczy. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelkami; gotować i mieszać 1 minutę więcej. Wymieszać z masłem do rozpuszczenia. Łyżka szparagów; posypać sezamem i podawać natychmiast.