Szparagi z limonką i miętą

Need a bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przystawki? Szparagi z limonką i miętą mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Przepis ten zachwycił 1153 osoby. Mieszanka mięty, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Babeczki z oliwą z oliwek krystalizowanej imbiru z kremem maślanym z limonki, bazylią Opal, miętą i skórką z limonki, Szparagi z masłem miętowym, oraz Szparagi z cytryną i miętą.
Instrukcje
Rozgrzać olej na szerokiej patelni lub patelni na średniej wysokości. Gdy olej jest gorący, dodać szparagi i posypać solą i pieprzem do smaku, gotowanie przez około 5-6 minut, aż tylko gotowane przez, ale nadal z pewną jędrność.
Posypać sokiem z limonki i miętą: umieścić na talerzu i wycisnąć sok z limonki na szparagi i posypać miętą.