Szparagi z kremowym sosem musztardowym

Szparagi z kremowym sosem musztardowym
Szparagi z kremowym sosem musztardowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Za 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 14g tłuszczu i w sumie 162 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, masła, ciężkiej śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 13 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Szparagi Z Kremowym Sosem Musztardowym, Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym, oraz Szparagi z sosem musztardowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na małej patelni rozpuść masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj migdały i gotuj, często mieszając, aż będą pachnące i złocistobrązowe, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
3
W małej misce wymieszaj śmietanę, musztardę, sok z cytryny, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W holenderskim piekarniku zagotuj 2 litry wody na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj szparagi i gotuj do pożądanej kruchości lub około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
6
Dobrze odcedź.
7
Ułóż szparagi na talerzu do serwowania i polej sosem śmietanowym i maślanymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
SzparagiSzparagi
MigdałyMigdały
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn