Szparagi z kremowym sosem musztardowym
Szparagi z kremowym sosem musztardowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Za 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 14g tłuszczu i w sumie 162 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, masła, ciężkiej śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 13 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Szparagi Z Kremowym Sosem Musztardowym, Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym, oraz Szparagi z sosem musztardowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na małej patelni rozpuść masło na średnim ogniu.
Dodaj migdały i gotuj, często mieszając, aż będą pachnące i złocistobrązowe, około 5 minut.
W małej misce wymieszaj śmietanę, musztardę, sok z cytryny, sól i pieprz.
W holenderskim piekarniku zagotuj 2 litry wody na średnim ogniu.
Dodaj szparagi i gotuj do pożądanej kruchości lub około 3 minut.
Ułóż szparagi na talerzu do serwowania i polej sosem śmietanowym i maślanymi migdałami.