Szparagi z kremowym sosem musztardowym
Szparagi z kremowym sosem musztardowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką wodę, musztardę dijon, krem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Szparagi Z Sosem Musztardowym, Sałatka szparagowa z sosem musztardowo-sojowym, oraz Grillowane szparagi z sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
Doprowadzić wodę do wrzenia na patelni 12-calowej; dodać szparagi. Gotować 1 minutę; odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie.
Połączyć majonez i kolejne 3 składniki w małej misce.
Szparagi układamy na półmisku; na wierzch polewamy sosem.