Szparagi z kremem czosnkowym

Szparagi z kremem czosnkowym
Szparagi z kremem czosnkowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Ta przystawka ma 48 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, śmietanę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tortellini i szparagi w sosie czosnkowym, Penne z czosnkiem i sosem szparagowym + menu tygodniowe, oraz Krem zupa szparagowa z czosnkiem-pieczone warzywa wiosenne.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 7 składników. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
2
Zerwać twarde końce szparagów. Gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 3 minut lub do chrupiące-miękkie; odcedzić. Szparagi zanurz w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić. Chill 8 godzin, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
3
Podawać z kremem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
KremKrem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia10
Magazyn