Szparagi z Gremolatą
Szparagi z Gremolatanem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparag Gremolata, Szparagi z Gremolatą, oraz Smażone szparagi i krewetki z Gremolatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce umieścić pietruszkę i czosnek. Przykryć; procesować do drobno posiekanego.
Przenieść mieszaninę do małej miseczki; wymieszać ze skórką z cytryny. Odstawić.
Zerwać twarde końce szparagów. W 12-calowej patelni, podgrzać 1 cal wody (solone, w razie potrzeby) do wrzenia.
Dodać szparagi. Powrót do wrzenia; zmniejszyć ogień do medium. Przykryć; gotować 5 do 6 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Ułóż szparagi na talerzu.
Skropić masłem, posypać solą i pieprzem.