Szparagi z Gremolatą

Szparagi z Gremolatą
Szparagi z Gremolatą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz anchois, szparagi, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Szparag Gremolata, Szparagi z Gremolatą, oraz Szparagi z Gremolatą.

Instrukcje

1
Szparagi ugotować w płytkiej, osolonej wodzie na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
2
Odcedzić, ułożyć na talerzu i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
3
Podczas gdy szparagi gotują, zrób stos czosnku, skórki z cytryny, pietruszki i anchois. Drobno posiekać wszystkie składniki razem do postaci gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
SardeleSardele
SzparagiSzparagi
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
4
Pastę gremolata obficie posypać gorącymi szparagami oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
SzparagiSzparagi
5
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia59
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn