Szparagi z gotowanym jajkiem w sosie holenderskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów z gotowanym jajkiem w sosie holenderskim. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. 1033 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka szparagów, jajka, porcja ciepłego sosu holenderskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szparagi Z Jajkami Gotowanymi I Sosem Holenderskim, Prosciutto zawinięte szparagi z gotowanym jajkiem i sosem holenderskim, oraz Szparagi w sosie holenderskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i zmniejszyć ogień do średniej.
Rozbij jajko do miski, zawiruj wodą w garnku i wlej jajko z miski do wody i powtórz, aby pozostało jajko.
Niech jajka gotować, aż białka są ustawione, ale żółtka nie są, o 2-3 protokół i wyłowić je.
Ułóż szparagi na talerzach i wierzch z jajkami i sosem holenderskim.