Szparagi z fetą i Oregano
Szparagi z Fetanem i Oregano mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szparagów, sera feta, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Opatrunek Oregano-Feta, Sałatka z Oregano, Fetanu i pomidorów, oraz Cytrynowy Kurczak Feta Z Oregano.
Instrukcje
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia w dużej patelni nonstick; dodać szparagi. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 4 do 5 minut lub aż szparagi są chrupiące-przetargu.
Dobrze odcedzić; ułożyć na półmisku.
Posypać oregano i solą; dobrze wymieszać.