Szparagi z cytryną i Pecorino
Szparagi z cytryną i Pecorino to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 69 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka szparagów, ser Pecorino romano, skórka cytrynowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Szparagi z cytryną i Pecorino, Sałatka ze szparagów pieczonych z Pecorino, cytryną i oliwą z oliwek, oraz Szparagi I Pecorino.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać szparagi; gotować przez 2 minuty lub aż chrupiące-miękkie.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodać szparagi; gotować 1 minutę.
Posypać równomiernie skórką z cytryny, pieprzem i solą; wrzucić do herbu.
Szparagi posypać serem pecorino Romano.