Szparagi z cytryną i Pecorino

Szparagi z cytryną i Pecorino
Szparagi z cytryną i Pecorino to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 69 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka szparagów, ser Pecorino romano, skórka cytrynowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Szparagi z cytryną i Pecorino, Sałatka ze szparagów pieczonych z Pecorino, cytryną i oliwą z oliwek, oraz Szparagi I Pecorino.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać szparagi; gotować przez 2 minuty lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Drenaż.
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać szparagi; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
7
Posypać równomiernie skórką z cytryny, pieprzem i solą; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
PieprzPieprz
SólSól
8
Szparagi posypać serem pecorino Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
SzparagiSzparagi

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn