Szparagi w sosie Pieczarkowo-śmietanowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów z sosem Grzybowo-śmietanowym. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 0g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sherry, pieczarki, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Polędwiczki paprykowe z kremem grzybowym i szparagami, Szparagowe Naleśniki Z Sosem Grzybowo-Koperkowym, oraz Grillowane szparagi w kremowym sosie z grzybów balsamicznych.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. W międzyczasie oderwij zdrewniałe dolne części szparagów i obierz włócznie aż do pąków kwiatowych.
Umieścić masło i olej na patelni i włączyć ciepło do średnio-wysokie. Gdy masło się rozpuści, dodać grzyby, szalotki, sól i pieprz do smaku i wymieszać. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zrezygnują z płynu i zaczną odparowywać, około 5 minut.
Dodać śmietanę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż w większości odparuje, o 10 protokół.
W międzyczasie posolić wrzącą wodę i blanszować szparagi przez około 5 minut lub do jasnozielonego i prawie miękkiego.
Gdy mieszanka grzybowa jest kremowa, ale nie soupy, mieszać w sherry. Gotować jeszcze minutę, a następnie łyżką szparagi.
Udekorować szczypiorkiem i podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;