Szparagi w sosie Pieczarkowo-śmietanowym

Szparagi w sosie Pieczarkowo-śmietanowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów z sosem Grzybowo-śmietanowym. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 0g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sherry, pieczarki, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Polędwiczki paprykowe z kremem grzybowym i szparagami, Szparagowe Naleśniki Z Sosem Grzybowo-Koperkowym, oraz Grillowane szparagi w kremowym sosie z grzybów balsamicznych.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. W międzyczasie oderwij zdrewniałe dolne części szparagów i obierz włócznie aż do pąków kwiatowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Umieścić masło i olej na patelni i włączyć ciepło do średnio-wysokie. Gdy masło się rozpuści, dodać grzyby, szalotki, sól i pieprz do smaku i wymieszać. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zrezygnują z płynu i zaczną odparowywać, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać śmietanę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż w większości odparuje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
4
W międzyczasie posolić wrzącą wodę i blanszować szparagi przez około 5 minut lub do jasnozielonego i prawie miękkiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
SólSól
5
Odcedzić i ogrzać.
6
Gdy mieszanka grzybowa jest kremowa, ale nie soupy, mieszać w sherry. Gotować jeszcze minutę, a następnie łyżką szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrzybyGrzyby
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
7
Udekorować szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn