Szparagi w sosie musztardowym

Szparagi w sosie musztardowym
Szparagi z sosem musztardowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sok z cytryny, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparagi w sosie musztardowym, Szparagi W Kremowym Sosie Musztardowym, oraz Szparagi w sosie Klonowo-musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi umieścić w naczyniu do mikrofalówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
2
Dodać wodę. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 3 do 5 min. albo aż szparagi będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
3
W międzyczasie wymieszaj pozostałe składniki aż do wymieszania.
4
Szparagi odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
5
Podawać posypane mieszaniną majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn