Szparagi w kratkę z płatkami migdałów i masłem
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepisy do twojego pudełka z przepisami, szparagi z płatkami migdałów i masła mogą być przepisem, którego powinieneś spróbować. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 2. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 11 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagową włócznię, trochę oliwy z oliwek, migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażone szparagi z bułką tartą z masłem czosnkowym i prażonymi migdałami, Szparagi z krewetkami i rouille, oraz Griddled Brytyjski Szparagi Krab I Rukola Kanapki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 2 min.
Odcedzić, a następnie wymieszać z odrobiną oliwy z oliwek.
Rozgrzej patelnię do bardzo gorącej, umieść włócznie na patelni i gotuj przez kilka minut, obracając się, aby uzyskać ładny efekt zwęglenia. W międzyczasie roztopić gałkę masła na patelni. Szparagi podzielić na 2 talerze, doprawić i ułożyć każdy stos roztopionym masłem i prażonymi płatkami migdałów.