Szparagi Vinaigrette
Szparagowy Vinaigrette wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.31 za porcję. Ta przystawka ma 92 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szparagów, papryki, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szparagi ' n ' Vinaigrette, Szparagi w Winegrecie, oraz Szparagi Vinaigrette.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wyjmij z ognia i pozostaw jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylać gorącą wodę, a następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać raz na zimno i pokroić w plasterki; odstawić.
W międzyczasie umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parowca. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj szparagi, odzyskać, i pary, aż tylko miękkie, 2 do 6 minut w zależności od grubości.
Podczas gdy szparagi jest na parze, ubić razem ocet, musztarda, sól, pieprz, zielona papryka, smak, pietruszka, i szczypiorek w dużej misce do mieszania. Powoli wlać oliwę z oliwek, szybko ubijając, aby stworzyć dressing. Gorące, gotowane na parze szparagi wrzucić do dressingu, a następnie wstawić do lodówki na co najmniej godzinę.
Aby służyć, podziel zieleninę na pojedyncze talerze. Szparagi podzielić między sałatki, następnie udekorować plastrami rzodkiewki, plastrami jajek i ćwiartowanymi pomidorami.