Szparagi Vichyssoise
Szparagi Vichyssoise to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, ziemniaki, odparowane odtłuszczone mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szparagi Vichyssoise, Vichyssoise, oraz Vichyssoise.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
W razie potrzeby usuń łuski z łodyg nożem lub obieraczką do warzyw.
Szparagi kroimy na pół w poprzek. Doprowadzić 1/4 szklanki bulionu z kurczaka do wrzenia w średnim rondlu.
Dodać szparagi; przykryć i gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż chrupiące-przetargu. Odstawić szparagi w bulionie.
Zalać mały rondel sprayem do gotowania i umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę; saute do miękkości.
Dodać pozostałe 3/4 szklanki bulionu i ziemniaków. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Połącz mieszaninę ziemniaków i szparagi, w tym bulion, w pojemniku miksera elektrycznego lub robota kuchennego; przykryć i przetworzyć, aż będzie gładka.
Przenieść mieszaninę do miski; wymieszać z mlekiem, solą i pieprzem. Kryj się i wyluzuj. Wymieszać przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj skórką z cytryny.