Szparagi, szynka i budyń chlebowy Fontina
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 17g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz, ser fontina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Puddingi ze szparagami i parmezanem, Bruschetta z Fontinanem i szparagami, oraz Tarta Szparagowa Fontinan.
Instrukcje
Wytnij 3-calową końcówkę z każdej szparagowej włóczni, zachowując łodygi do innego użycia.
Pokrój końcówki szparagów na 1/2 cala.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; saute przez 5 minut lub do miękkości, często mieszając.
Dodać szparagi; przykryć i gotować 4 protokół, mieszając raz.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Przykryć 6 (10-uncja) kubków kremu lub ramekins sprayem do gotowania; umieścić w dużej patelni do pieczenia.
Kostki chleba układamy równomiernie w miseczkach z kremem. Wierzch równomiernie wymieszać ze szparagami, szynką i serem.
Mleko i pozostałe składniki połączyć, mieszając trzepaczką.
Wlać równomiernie do kubków kremu; odstawić 20 minut.
Dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala. Przykryć i piec w 375 przez 30 minut. Odkryć i piec dodatkowe 15 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.